Gør din have mere attraktiv at være i med en udendørs hængekøje

hængekøje

Synes du, at der mangler noget i din have, som kan gøre den mere attraktiv at være i – både for voksne og børn? Så skal du måske kigge på en udendørs hængekøje. Med en haveting som denne, kan du både give din have et flot udtryk, fordi det er et anderledes element, end hvad man ellers vil se i en have.

Derudover er der rigtig mange ting, man kan lave i en hængekøje, både hvis man er barn og voksen. Børnene kan få mange timer til at gå med god, sjov og anderledes leg, og de voksne kan bruge den som tilflugtssted, hvor der kan blive læst, hørt podcast eller sovet.

Find den perfekte variant

Der er mange forskellige varianter at vælge imellem, når du skal finde udendørs hængekøje. Alt afhængig af, hvad din stil er – både i haven og generelt, vil det også være forskelligt, hvilken slags udendørs hængekøje man vælger.

Hvis man har en meget simpel stil og godt kan lide helt enkle ting, kan man måske vælge en i en naturlig farve, som ikke tiltrækker så meget opmærksomhed, men som bare er der og pynter lidt. Hvis du modsat er vild med farver og gerne vil have fart over feltet, kan du vælge en farverig model, som tydeligt kan ses i haven – denne udgave er måske også sjovere for barnet at lege i, da der er knald på farver og mønstre.

God leg for børnene

Ved at købe en udendørs hængekøje til haven, giver du dine børne et nyt og sjovt sted de kan lege – og det er jo også en måde at få børnene udenfor på, hvis du er lidt træt af, at de altid sidder indenfor og spiller eller ser film.

Hængekøjen er et sjovt sted at lege, fordi det er helt anderledes end at lege på jorden for eksempel. Hængekøjen er næsten hele tiden i bevægelse, og det kan være inspiration til rigtig mange sjove lege for barnet. Man kan måske lege, at det er en båd eller flyvemaskine – kun fantasien sætter grænserne.

hængekøje i stuen

Læs en dejlig bog i ro og fred

For de voksne er en udendørs hængekøje også en rigtig god ide. Måske har I allerede en terrasse, hvor man kan nyde et glas vin og en dejlig bog, men det er også et meget tydeligt sted, hvor dine børn nemt kan forstyrre dig.

Hvis du har brug for en lille pause, hvor du har tid til dig selv og en god bog, kan du sætte dig hen i hængekøjen. Den kan eventuelt blive placeret et lidt afsides sted, inde bag nogle træer eller grene, så du ikke er lige så nem at få øje på. På den måde får du et sted, hvor du kan fordybe dig i de ting, du aldrig har tid til normalt. Du kan få læst den bog, som du altid har tænkt, at du ville læse, men som du aldrig fik tid til.