Udlev dine fantasier i fritiden med frækt fetish tøj

bdsm fetish tøj

Alle mennesker går og gemmer på nogle frække fantasier, som de godt kunne tænke sig at føre ud i livet. Så hvad med at gøre dine fantasier til virkelighed? Er du til fræk BDSM eller kinky sex, så vil fetish tøj helt sikkert falde i din smag. Læs mere om, hvad fetish tøj er i det nedenstående. Køb frækt fetish tøj online her og se om der ikke nok skulle være noget for jer begge.

Hvad er fetish tøj?

Fetish tøj er et relativt bredt begreb, som ikke nødvendigvis henviser til noget specifikt. Alligevel er der visse fællestræk, som gør sig gældende for den type af tøj, der typisk defineres som fetish tøj.

Først og fremmest er der tale om tøj, som mest af alt er lavet til brug i erotiske sammenhænge. Det kan være kostumer eller udfordrende beklædningsgenstande, som gør sig godt i soveværelset eller eksempelvis til erotiske fester, hvis man er til det. Når tøjet i sin natur gør sig godt i sådanne sammenhænge, skyldes det, at det ofte er designet på måder, der giver let adgang, eller som gør det særligt relevant at bruge under sex.

Et andet fællestræk er, at meget af den slags tøj er af enten lak eller læder eller et lignende materiale. Netop lak og læder er materialer, som er kendt for at fremkalde en særligt kinky og fræk følelse og stemning. Især i BDSM-miljøer er lak og læder populært, hvilket også betyder at fetish tøj især er populært her. Men der fås også tøj i andre materialer. Det kan eksempelvis være i form af blonder, fiskenet stof eller lignende.

Noget fetish tøj ligner mest af alt lingeri, mens andre varianter er deciderede kostumer eller heldragter. Hvad du er mest til, er naturligvis helt op til dig selv. Ved du, at din partner har en særlig fantasi, kan ud også vælge at opfylde den ved at købe fetish tøj, der passer dertil.

kvinde i fetish tøj

Fetish tøj til mænd og kvinder

Mange har måske en idé om, at denne type tøj er forbeholdt kvinder, men det er slet ikke tilfældet. Der findes mange forskellige varianter af fetish tøj i frække lak- og lædermaterialer til mænd. Det kan være i form af trusser, boksershorts, forskellige overdele eller deciderede heldragter. Nogle varianter er udstyret med en åbning til penis, så der er mulighed for fri leg, hvis stemningen er til det.

Til kvinder findes fetish tøj også i mange forskellige varianter. Mange varianter minder som sagt meget om almindeligt lingeri med enkelte mere kinky detaljer. Men der findes også andre beklædningsgenstande i form af eksempelvis tætsiddende minikjoler, flirtende nederdele eller flatterende corsager – alt sammen i frække materialer, der passer perfekt ind i en kinky fantasi.

Du kan kombinere dit tøj med et frække par fetish sko med høje hæle og i kinky materialer. Er du mest til kostumer, kan du også vælge et frækt sygeplejerske kostume eller et kinky stuepige kostume. Kombiner gerne dit frække fetish tøj med forskellige former for sexlegetøj. Det kan eksempelvis være til BDSM, hvis du og din partner er til den slags.