Sådan tilbringer du en god søndag eftermiddag

rubiks cube 3x3

Har du en kedelig søndag, som du skal have en måde at gøre sjovere og mere spændende på? Mangler du nogle gode ideer til, hvad du kan lave når du småkeder dig?

Her får du en række gode ideer til hvordan du hurtigt kan gøre en kedelig og grå søndag eftermiddag en del mere fornøjelig. Få nogle gode ideer her til hvordan du bruger tiden på en god måde, så du føler, at du får noget ud af din tid, samtidig med at du får slappet ordentligt af

Logiske spil – rubiks cube 4×4

Hvis du gerne vil lave lidt hjernegymnastik og generelt er en person, der godt kan lide at udfordre sig selv, så kan det være at du skal sætte dig ned med nogle logiske spil.

I dag kan du finde rigtig mange forskellige former for apps på mobilen eller en tablet, hvis du har sådan en. De kan sagtens bruges til at få trænet hjernen lidt og udfordre dig selv. Og der er ofte et stort udvalg af lige præcis den form for logiske spil, som du godt kan lide. Der er spil med tal, ord eller hvad det nu ellers lige skulle være der fanger din interesse.

Hvis du ikke lige har lyst til at kigge på en fladskærm i dag, så kan du også altid få fat i en rubiks cube 4×4. Du kan læse mere på https://mastercubestore.dk/53-4×4.

Når du har en rubiks cube 4×4 så giver dig selv lige præcis udfordring nok til, at spillet ikke bliver kedeligt. En rubiks cube 4×4 kan nemlig være rigtig svær for de fleste at løse, så derfor skader det ikke at starte ud på et lidt lettere niveau. Du kan altid opgradere senere hen og få fat i en større og mere indviklet rubiks cube 4×4.

rubiks 3x3

Find en god bog frem

Man slår aldrig fejl med en god bog og det er den bedste måde at tilbringe en kedelig grå søndag eftermiddag på.

Måske synes du ikke lige selv at du er så meget til bøger. Men ofte handler dette faktisk mere om, at vi bare ikke har tid til at sætte os ned og læse vores bog. Ofte har vi jo tusinde tak vi skal tage os til i hverdagen. Og så prioriterer vi ikke lige læsningen.

Samtidig er læsning også en meget stillesiddende og ’langsom’ form for underholdning. Af den grund kan det godt være lidt svært for os at vende os til, fordi vi ofte lever i en verden, hvor det hele skal gå så afsindigt hurtigt alt sammen.  Det at kunne læse i flere timer sf gangen er faktisk en færdighed, som man skal træne sig op til.  Det er ikke noget man bare lige gør.

Men prøv at sætte dig ned og få læst den bog, som har sat henne på din bogreol eller på dit skrivebord i flere måneder. Måske du bliver glædeligt overrasket. Eller hvorom alt er så får du i det mindste lejlighed til at smide den ud eller give den til en anden, hvis historien ikke lige fanger dig.