Hav fiskeudstyret i orden til fisketuren

fisketur

Har du fiskeudstyret i orden? Hvis ikke, skal du ikke undre dig over, at du aldrig fanger noget. De to ting har nok noget med hinanden at gøre.

Det gode udstyr betyder ikke alt, men det har dog en god betydning for dine fiskeresultater. Så prøv at nørde dig frem til, hvad du skal bruge.

Og når du har fundet det, så skal du bruge det. Du har langt større chance for at fange fisk, når du fisker. Dine chancer er elendige, hvis du ikke kommer afsted.

En fisketur kræver ordentligt fiskeudstyr

Det gode fiskeudstyr kan være svært at udvælge. Det kan være svært at vide alverden om udstyret, hvis du er helt grøn på området.

Ofte kan det være en hjælp ikke at rive sig med, når du køber fiskegrej. Køb det du kommer til at bruge. Lad være med at købe fiskeudstyr, du ikke kan bruge ved den sø, du fisker ved.

Topgrej.dk giver dig et godt overblik over de muligheder, du har, når du køber fiskeudstyr. Så klik dig ind på siden og se, hvad du skal bruge, og hvad det koster.

Der er et kæmpestort udvalg, så der er med garanti et eller andet, du kan bruge. Men husk nu, køb kun det, du ved, du kommer til at bruge.

Der er ikke noget mere ærgerligt end fiskeudstyr, der ligger og samler støv i en kælder. Fiskeudstyr er ikke museumsgenstande, det skal bruges.

Det skal passes og plejes, så det fungerer optimalt, men først og fremmest skal det bruges!

ny fiskestang

Nørd dig frem til den gode løsning

Hvad skal du bruge, der hvor du fisker. Skal du fiske efter geder, havørred, sild, makrel eller torsk? Det, du fisker efter, har betydning for, hvilket blink du skal bruge.

Det giver sig selv, at størrelsen på dit blink har betydning for, hvor store fisk du kan fange. Det burde ikke komme bag på nogen.

Men farven på dit udstyr har også stor betydning for dit hel på vandet. Det kan være, at du fisker mest og morgen, i højt sollys eller om aftenen. Det har stor betydning for, hvilke fisk du kan fange, men også hvilke farver, der virker bedst.

Fisken svømmer rundt og søger foder, den tager kun din, hvis den får øje på den, og hvis den ser lækker ud. Hvilken fisk går efter et blink, det ikke kan se – ingen fisk gør det.

Brug det, sådan bliver du bedst

Tilbage til museet – brug dit fiskeudstyr. Det er sådan du fanger fisk, det er sådan, du bliver en god fisker.

Du bliver ikke en god fisker af at nørde hjemmesiderne tørre for information – kun. Du bliver en god fisker ved rent faktisk at bruge din fiskestang.

Ved at bruge dit fiskeudstyr, finder du ud af, hvornår du skal bruge de forskellige ting. Hvornår fanger du noget med det ene fremfor det andet.

Hvad tid på dagen fungerer bedst, der hvor du er? Sådan nogle ting, skal du finde ud af.