Papkasser til forsendelse: Sådan sender du dine pakker forsvarligt afsted

Skal du sende en gave afsted til din bedste ven, der bor i udlandet? Eller skal du returnere nogle varer, der alligevel ikke var det, du havde brug for? De fleste får på et eller andet tidspunkt brug for at sende en pakke afsted. 

Når du skal sende pakker afsted, er det vigtigt, at de er pakket forsvarligt ind, så dine forsendelser kommer uskadte frem. Derfor får du her en guide til, hvordan dine papkasser til forsendelse bliver gjort helt klar til afgang. 

Vælg den rigtige papkasse til forsendelse 

Når du skal sende en pakke afsted, så skal du først og fremmest have fundet den rigtige indpakning. Alt afhængig af størrelse, facon og skrøbelighed kan der være forskellige løsninger, der er mest fordelagtige. 

Skal du sende et billede eller en plakat afsted, er et plakatrør den mest praktiske løsning. Derudover er det ofte smartest med papkasser til forsendelse, fordi de kan fås i mange forskellige størrelser og faconer. På https://www.pack2.dk/ kan du finde et stort udvalg af emballage og papkasser til forsendelse. Vælg en papkasse der passer til din forsendelse, så den ligger sikkert i kassen under farten. 

Sørg for at fylde papkasser til forsendelse ud 

Hvis din genstand ikke fylder hele papkassen ud, så er det en god idé at fylde hulrummene op med fyld. På den måde rutsjer din forsendelse ikke rundt i papkassen, og den er bedre beskyttet mod slag og bump under transporten. 

I dag kan du få mange forskellige bæredygtige løsninger til at fylde papkassen med, så du ikke behøver at bruge bobleplast eller skum, der er lavet i plastik. I stedet er det en fordel, at du vælger miljørigtige alternativer såsom genbrugspapir eller -pap, der kan beskytte lige så fint, som plastikløsningerne kan. 

Luk papkasser til forsendelse forsvarligt af 

Når papkassen er fyldt op med din forsendelse, og du har tjekket, at alting er kommet med, skal du have din papkasse forsvarligt lukket. Her er bredt pakketape en sikker løsning, der holder papkassen lukket, mens den er på farten. 

Nogle papkasser til forsendelse har en smart lukkemekanisme indbygget i kassen, så den kan ”låses”. Det er dog stadig en god idé, at du bruger lidt pakketape til at sikre, at papkassen ikke går op under transporten. 

Hvis du lukker din papkasse med tape, kan modtageren også med sikkerhed tjekke, om pakken har været åbnet under transporten, og at alting er havnet det rette sted. 

Send din pakke til en god pris 

Hvor vi tidligere kun havde én mulighed for at sende pakker med et fragtfirma, er der i dag mange forskellige virksomheder, der transporterer og leverer pakker. Derfor kan du med fordel tjekke markedet ud efter den bedste løsning til din pakke. 

De fleste steder er prisen beregnet efter pakkens størrelse og vægt. De forskellige fragtfirmaer har forskellige inddelinger, så din pakke ét sted kan tilhøre én kategori, mens den måske kan sendes billigere med et andet firma. Tjek derfor op på dine muligheder for priser og leveringstid, inden du vælger fragtfirma.