Lav et statement med dit outfit!

pænt outfit

Når du klæder dig ordentligt på, så vil du ofte også gerne skille dig lidt ud fra mængden. Det kan nogle gange godt være betryggende at holde sig tilbage og lade sig blive til en del af flokken – især hvis man har en lidt dårlig dag og egentlig ikke vil drage så meget opmærksomhed til sig selv.

Men nogle dage vil man gerne vise sig frem, og det gør man ved at lave et statement med sit outfit. Læs med her om hvordan du hurtigt og nemt – og billigt – kan få lavet et statement med dit tøj, så du opgraderer det fra et bare nogenlunde outfit til en vildt godt et.

En stor halskæde

En hurtig og nem måde at opgradere sit outfit på og lave et statement er ved at have en stor flot halskæde på. Man skal være lidt påpasselig med dette, fordi det ikke altid passer ind til ens outfit. Hvis tøjet allerede taler nok for sig selv og drager opmærksomhed til sig, så er der ikke grund til, at du også gør skaber opmærksomhed omkring dig selv med en stor halskæde.

Men hvis du har et meget simpelt outfit på med meget simple farver, så kan en flot halskæde nemt klare arbejdet for dig og få folk til at vende deres blik hen mod dig en ekstra gang.

Så brug en flot halskæde som du måske har liggende i dine gemmer eller gå ud og få købt dig en ny. Det er godt at have nogle at vælge imellem.

halskæde

En flot hat

Hvis du ikke lige er personen der er så meget til smykker, så kan en flot hat ofte også gøre det. Det er ikke specielt mange mennesker der går med hatte længere, og det kan virke ret vovet at gå i gang med det. Og det er netop derfor du bør gøre det. Med en flot hat, som passer til outfittet, så kriger du nemlig mod og stil.

Sørg dog for at hatten rent faktisk passer til tøjet. Lad for eksempel være med at tage en skriggul hat på til et mørkerødt outfit. Det kommer ikke til at se så vildt godt ud og kan virke mere forvirrende for øjet end noget som helst.

Så overvej nøje hvilken hat du har og køb gerne nogle hjem, der er lidt universelle og kan gå til lidt af hvert. En sort farve går man aldrig galt i byen og kan gå til det meste.

Vis det med makeuppen

Makeuppen er også en del af dit outfit og nogle gange behøver man ikke at lade tøjet tale for sig. Hvis du gerne vil lave et statement med dit outfit og trække positiv opmærksomhed hen mod dig, så kan du nogle gange gøre noget ekstra ud af din makeup den dag.

Dette er desuden et godt trick at benytte, hvis man generelt ikke er så begejstret for sit tøj. Så kan makeuppen nogle gange være det rigtige at fokusere på.