Derfor er bambus møbler et hit til hjemmet

bambus møbler

De populære bambus møbler er efterhånden til at finde i flere og flere danske hjem, hvilket der er mange gode grunde til. Bambus møbler har nemlig ikke blot et stilrent og charmerende look, men er også af hårdført materiale, som holder ved. Læs med her, og bliv klogere på bambus møbler og dets mange kvaliteter.

Indret have og bolig med stil

Bambus møblets klassiske og minimalistiske stil gør, at det passer stort set ind i alle boligindretninger, hvilket gør møblet super nemt at indrette med. Derudover er de fleste bambus møbler slidstærke og tåler stort set alt slags vind og vejr, hvilket gør det muligt også at benytte møblet til udedørs brug, hvis man ønsker at pifte haven eller terrassen op.

Der er dermed mange muligheder med bambus møbler, og det er samtidig en super nem og effektiv måde at pifte hele hjemmet op på.

Derudover er bambus møbler også super komfortable at sidde i. Så udover at det giver et lækkert stilrent look til dit hjem, så får du altså også et møbel i super kvalitet, som du med god samvittighed kan tage i brug, hvis du får spisegæster eller lignende.

bambus i hjemmet

Stort udvalg

I dag fås bambus møbler i stort set alle slags varianter. Så hvad enten du søger et nyt spisebord, spisestole, bænke eller ny sofa, så er det altså muligt at få det i det lækre bambus. På https://www.tinekhome.com/da/ kan du finde inspiration og et stort udvalg af stilrene og lækre bambus møbler. Så gå på opdagelse, og køb dit første bambus møbel allerede i dag.

Skån miljøet

Udover bambus er flot og komfortabelt som møbel, så er det ovenikøbet også bæredygtigt, organisk og pestsidefrit. Bambus er nemlig særlig kendt for at optage samt lagre CO2. Derudover så er vækstperioden for bambus ikke mere end blot fire til seks år, hvorimod vækstperioden for en træsort som fx egetræ tager helt op til 50 år.

Og som om dette ikke var smart nok, så sætter bambusplanten også selv nye skud, når den bliver fældet. Hvilket den kan fortsætter med i op til hele 8 årtier.

Så hvis du ønsker at gøre en forskel for miljøet, så er bambus i dette tilfælde også en perfekt løsning.

Slidstærkt og holdbart

Sidst men ikke mindst, så er bambus også utrolig holdbart, da sorten er næsten dobbelt så hård som almindelige danske sorter som for eksempel bøg, fyr og eg. Dette gør at bambus er utrolig slidestærkt og med den rette overfladebehandling, så kan bambus også effektivt benyttes som gulv, hvis man vil sikre sig et materiale, som ikke skal udskiftes efter blot få år.

Der er altså utrolig mange fordele ved bambus og ikke mindst bambus møbler. Udover du får et flot og stilrent møbel, som kan bruges til udedørs lige så vel som til indendørsbrug, så er du altså også sikret et møbel i super kvalitet som holder ved, og som ovenikøbet også er bæredygtigt.
What’s not to like?

Så køb dit bambus møbel allerede i dag, og gør dig selv og miljøet en kæmpe tjeneste.