Her bor jeg: Marker din tilstedeværelse

her bor jeg

Der, hvor du bor, er dit personlige helle, hvor du bør føle dig hjemme og godt tilpas. Og der hvor vi bor, der markerer mennesket gerne, at vi har overtaget. Det kan foregå på forskellige måder.

De fleste har sikkert som barn tegnet og skrevet skilte, der forhindrede mor, drenge eller andre uønskede individer i at trænge ind på det personlige helle. Der findes dog mere holdbare løsninger, der smukt viser, hvor du bor.

Smukke dørskilte i messing

En af de mest klassiske måder at markere, hvor du bor på, er med smukke dørskilte i messing. De hænger udvendigt på døren og fortæller, hvem der bor inde bag den. Det vil ikke kun pynte udvendigt, men det vil samtidigt gøre det lettere at finde der, hvor du bor. Posten og besøgende vil let kunne identificere, hvilken dør der er din.

Det er helt op til dig, hvilken form for dørskilt, du foretrækker. Nogle går med en papirlap, men det kan betale sig at investere lidt i et flot dørskilt i messing. Den kan nemlig siddelænge udvendigt og komme med, hvis du skulle flytte. Et dørskilt messing er noget af det mest elegante, tidsløse og gennemførte, du kan vælge som dørskilt.

Personlig postkasse med navn

En anden måde, du kan gøre det nemt for dine besøgende at finde dit hjem, er ved at have en personlig postkasse. Her er der ofte frit spil, hvis du ikke bor til leje. Derfor kan du også bruge lidt ekstra krudt og penge på at finde en flot postkasse og få husstandens navne på den.

Nogle familier går med en meget klassisk lille tegning af familiens madlemmer som tændstikmænd, hvilket giver et visuelt spor omkring, hvem der bor bag døren. Dette kan du kopiere, men du kan også komme op med andre kreative løsninger, der kan se endnu mere interessante ud.

messing

Pynt op til højtiderne

Til jul bugner de danske forhaver og altaner af lyskæder og smuk julepynt, mens sommeren byder på blomster i krukker. Du kan med dekorationer udendørs flot markere, at der er liv i dit hjem. Det ser både hyggeligt ud, når du er indenfor og kigger ud, men både besøgende og du selv vil også kunne nyde dekorationerne udenfor.

Det er op til dig, hvor ekstremt og bombastisk det skal være, men lys, blomster og andre dekorationer er nemme og flotte løsninger.

Det online univers

Det er umuligt at komme udenom internettet i dag, hvis du vil indgå i samfundet og tage del i de ting, der rør sig. Derfor kan de fleste også finde dig, hvis de er dygtige til at udnytte søgemaskiner og sociale medier – hvis du selvfølgelig er aktiv online.

Vil du gerne passe på din adresse og identitet, så skal du selv aktivt gå ind og framelde dig de online oversigter over adresser, telefonnumre og lignende. Det kan dog være så godt som umuligt i en tid, hvor vi alle lever store dele af livet online og deler personlige informationer i en lind strøm.