Gør din have klar til sommeren

stikkontakt

Det er vinter og vejret er gråt og kedeligt. Du længes efter lange og dejlige sommeraftner, hvor temperaturen er fantastisk til at sidde ude i haven i mange timer. Men hvis du kigger ud i din have nu, ser den kedelig og trist ud. Den mangler liv. Læs med her, hvor du får nogle råd til, hvordan du kan peppe haven op, så den er klar til sommer.

Udendørs stikkontakt med afbryder

Det første du skal på udkig efter er en udendørs stikkontakt med afbryder. Hvad skal du bruge den til? En udendørs stikkontakt med afbryder er typisk lavet, så vand ikke kan komme i kontakt med de elektriske ledere, og så er de typisk børnesikrede. De er ideelle til brug i haven. Hvis du skal ordne noget i haven, hvor du skal bruge strøm til f.eks. din hækkeklipper. Men det er også helt perfekt med en udendørs stikkontakt, hvis I skal hygge hele dagen ude i haven. Lav et hyggehjørne med tæpper og puder. Fyld skålene med snacks og sæt en god film på iPad’en eller computeren. Hvis I skulle komme ud for, at der ikke er mere strøm på jeres iPad, så har I en stikkontakt lige ved hånden. Der findes mange forskellige slags, så I kan finde en, der dækker jeres behov.

udendørs kontakt

Havemøbler

Når du skal forvandle din have, er det vigtigt at tænke på, hvor meget tid I skal bruge i haven, når vejret er godt. Hvis I bruger mange timer ude i haven, er det en god ide at investere i nogle gode havemøbler. Det betyder ikke, at I behøver bruge en formue, men det er rarest, hvis havemøblerne er i god kvalitet, og at de passer til jeres behov. Hvilke havemøbler I skal have, afhænger selvfølgelig også af, hvor meget plads I har i haven. Der er mange forskellige valgmuligheder, og I kan vælge alt fra havestole, liggestole og loungesæt. Det kan også være, at I har brug for at kombinere flere muligheder.

Noget til børnene

Hvis I har børn, er det oplagt at lave plads til noget, der kan glæde dem. Børn har rigtig godt af at være udenfor og lege, hvor de kan få lov til at slippe fantasien løs. I kan købe en trampolin med sikkerhedsnet, som de kan hoppe løs på. I kan også vælge at etablere en fodboldbane, hvis jeres børn elsker at lege med en bold. Der er også mulighed for at etablere en hel legeplads med gyngestativ. Det er individuelt fra familie til familie, hvad behovet er, men det er helt sikkert, at jeres børn vil blive meget glade og bruge en masse timer udenfor i haven. Det behøver heller ikke at være den største trampolin eller den største legeplads, som I kan finde. Find ud af, hvad der er plads til. Ligegyldigt hvad, så er det et plus for børnene, og I kan sidde i haven og nyde sommervarmen, imens jeres børn løber rundt og har det godt. Det lyder som en fantastisk sommer, som vi alle drømmer om.