Velkommen til Salon Rosted

frisør

Salon Rosted er en både kompetent og kreativ frisør, som ligger i Frederiksværk. Her er deres salon placeret på det pulserende, men hyggelige, Nørregade 11. Hos Salon Rosted er alle slags kunder velkomne. Både børn, unge, ældre, mænd og kvinder. Frisøren i Frederiksværks priser er holdt i den lave ende af skalaen. Særligt med tanke på, at salonen befinder sig i high-end området blandt frisører i Nordsjælland.

Du kan booke en tid hos en Frisør Frederiksværk lige her.

En inkluderende salon med fokus på kvalitet

Som tidligere nævnt er alle slags kunder hjertelig velkomne hos Salon Rosted. Salonen har bevidst også presset priserne i bund, så flere kunder har mulighed for at få farvet og klippet deres hår af dygtige frisører i Frederiksværk. Selvom priserne er i bund, er kvaliteten dog stadig i top. Derfor kan du altid forvente et godt slutresultat hos salonen.

frisør

Specialister i farvning

Frisørerne hos Frederiksværks salon er eksperter i både farve- og stribeteknik. Hvis du derfor går og overvejer at farve dit hår, kan du altid komme forbi til en dybdegående farvekonsultation. Det er nemlig vigtigt, at farven hjælper med at fremhæve dine bedste træk. Det er nemlig forskelligt hvilke farver, der passer til hvilke hudtyper. Ligesådan er det også vidt forskelligt hvilke farver, der passer til hvilke personligheder. Men alt det behøver du ikke bekymre dig om. Det skal de nemlig nok hjælpe dig med hos Salon Rosted.

Dygtige til at klippe

I salonen er de naturligvis også dygtige til at klippe. Her får du også en kyndig vejledning, så slutresultatet passer til både din hårtype og hovedform. Der er nemlig utrolig stor forskel på, hvordan forskellige frisurer klæder forskellige mennesker. Her har din personlighed også en stor indflydelse. Nogle frisurer er mere markante end andre. Derfor kræver de også en vis personlighed, hvis de skal bæres med stil. Her vejleder salonen dig, så du bliver glad for resultatet.

Få produkter udvalgt specielt til dig

I salonen føres der også et stort udvalg af diverse hårprodukter. Salonen forhandler kun de bedste mærker med både naturlige og næringsholdige ingredienser. Så du er altid garanteret nogle sublime produkter til at holde dit hår sundt og lækkert. Også her kan du få en kyndig vejledning af de erfarne frisører, så dine penge bliver investeret i den bedste hårpleje til dig. Der er nemlig, som du nok ved, oceaner af hårplejeprodukter. Derfor kan det være rart med en professionel vurdering af, hvilke produkter dit hår vil have bedst af.

Book tid online i dag

Salonen har fuld forståelse for, at du har en travl hverdag, hvor du nemt kan glemme at få bestilt tid hos frisøren. Derfor har de også gjort det muligt at foretage online bookinger på deres hjemmeside. Så kan du bestille tid hos frisør Frederiksværk, når og hvor det passer dig. Du skal blot trykke på book-knappen på hjemmesiden. Derefter er systemet meget nemt og intuitivt. Det er altså slut med ikke at komme til frisøren i tide, fordi du igen har glemt at ringe inden for åbningstiden.