Trænger dit hår til en kærlig omgang?

Balayage hår

Danmark har efterhånden været lukket ned over flere omgange og i mange måneder. Dette har for mange mænd og kvinder blandt andet betydet at deres hår er vokset vildt og måske ikke ligefrem ligner det det plejer. Om end håret er blevet 10 centimeter længere end ønsket, om pandehåret er blevet for langt, om din hårfarve er vokset mere end almindeligt lang ud, ja så er det nu du endelig skal slå til og booke dig en tid til frisøren. Måske er du endda en af de, der tog sig den frihed at klippe eller farve dit eget hår, og sidder du så nu tilbage i klogskabens uendeligt klarer lys og overvejer hvordan det nogensinde var en god idé. Frygt ej, dit hår kan snart se bedre ud end nogensinde før. Hos Salon Rosted kan du nemlig få Balayage hår. Dette er en nyere farveteknik der gør dit hår smukkere end nogensinde før.

En smuk og kreativ farvebehandling

Balayage er en unik, ny og kreativ farvebehandling af hår. Metoden blev pludselig populær i alle verdens lande, og balayage hår er i dag en af de helt store trends inden for hårfarvning. Balayage vil give dit hår et smukt farvespil, og samtidig med at det er mere naturligt end normal farvning. Det er mere naturligt end andre farvemetoder da det gøres i hånden og teknikken altså er mere naturlig og blød end eksempelvis farvning ved hjælp af den kendte plasticpose man får på hovedet. Farvemetoden blender altså helt naturligt ind i dit eget hårs bundfarve, således det ligner helt naturlige striber i dit hår kreeret af solstråler. Denne efterligning af solens blegning, sker som sagt i frihånd ved at male lyse striber direkte på dit hår. Den helt klare fordel er dog at farveteknikken ikke behøver det store vedligehold, da man ikke behøver at få ny farve i efter blot en måned. Dette er tilfældet fordi håret sagtens kan gro flere centimeter uden at dette vil ødelægge frisuren, da idéen som sagt går på at efterlignes naturlig farvning fra solen. Balayage hår fås i mange forskellige varianter, hvilket er en af grundene til at den netop er så populær. Du kan eksempelvis få en karamelfarvet bund, som løber ud i lysere ender eller måske en mørk bund med karamelfarvede ender.

Er du klar til et nyt look?

Går du altså og ønsker dig et nyt look, og kunne du tænke dig at afprøve denne nye metode, ja så er der masser af muligheder for at give dit hår nyt liv. Du kan med fordel allerede i dag finde billeder af netop det balayage hår du ønsker dig, således din frisør bedst muligt kan give dig det du ønsker, og i sammen kan skabe det bedste resultat. Det er kun fantasien der sætter grænser når det kommer til dit hår og dets nye liv, så find allerede i dag den balayage type du bedst kan lide og book en tid til at få farvet dit hår allerede i dag. Dit hår vil takke dig for sit nye liv, og du vil slippe for at skulle vedligeholde den smukke farve du har givet det.