Psykoterapi – hvorfor skal du vælge The Praxis i København?

psykoterapi København

Der er mange, der i løbet af deres liv får brug for psykoterapi. Psykoterapi er en slags psykologhjælp som man kender det fra Psykologer, men med en anden uddannelsesmæssig baggrund. Når man er uddannet psykoterapeut har man fået en mere praksisnær uddannelse, som samtidigt kræver, at man går i egenterapi. Man er derfor godt klædt på til at hjælpe de klienter, man møder i sin praksis uanset hvilken baggrund de måtte have. Hvis du bor i København og søger en psykoterapeut, så skal du klart se med her.  

The Praxis i København 

Hvis du søger en kompetent og professionel psykoterapeut, så kan The Praxis være et godt match for dig. Hos The Praxis vil du opleve, at få støtte til det, som kan have brug for fra en psykoterapeut. Du vil bl.a. få hjælp til at styrke din opmærksomhed på dig selv. Denne opmærksomhed kan bl.a. være i form af, at du bliver bedre til at registrere, hvad der sker inden i dig, i forskellige situationer. Disse situationer kan f.eks. være, når du er ude at handle, hvis du taler med dine forældre, som du har det svært med. Hvis du f.eks. har været udsat nogle traumatiske begivenheder såsom et trafikuheld, så kan det være, at du har udviklet en undgåelsesadfærd i bestemte situationer. Psykoterapueten hos The Praxis kan være med til at støtte dig i at registrere denne undgåelsesadfærd, som bl.a. kan være, at du prøver at undgå uheldsstedet, eller at du går i panik, hvis du ser en bil, der minder om den bil, du kørte ind i. Du kan have udfordringer, som relaterer sig til dit nuværende liv, men det kan også være mere overordnede problemstillinger, som du støder ind i igen og igen. Læs mere på www.thepraxis.dk, hvor du samtidigt at booke din første session.  

Hvorfor har nogle brug for psykoterapi 

Der er mange, der fra tid til anden kan have brug for psykoterapi. Der kan være mange svære ting i livet, som eventuelt er opstået i barndommen, eller som senere i livet er opstået gennem forskellige former for livskriser. Disse begivenheder kan være så svære, at psykoterapi kan være yderst gavnligt. Det er f.eks. hvis man har været igennem en ulykke. Man bør være opmærksom på, at man gennem egen læge kan bevilges psykologtimer i nogle tilfælde. Der kan imidlertid godt være brug for flere sessioner, end hvad der kan bevilges fra det offentlige side, hvorfor The Praxis kan være til stor hjælp. The Praxis kan også være til hjælp i de tilfælde, hvor man ikke kan få noget fra det offentlige. Det kan f.eks. være, hvis man har nogle traumer med sig opstået i barndommen, som gør, at man igen og igen løber ind i nogle udfordringer, oplever indre uro eller smerter over livet. Man er ikke nødvendigvis berettiget til at få noget hjælp gennem det offentlige, hvis man hverken har været igennem en krise i nutiden eller opfylder kriterierne for en diagnose.