Pas godt på dine firbenede venner

burgess excel

De er der altid når du har behov for noget selskab og elsker dig betingelsesløst, hvorfor så ikke give dem det bedste du har mulighed for.

Kender du Burgess Excel? Det er foder til kaniner og gnavere, som du aldrig går galt i byen med, fordi producenten forstår vigtigheden af at dyrene får alt hvad de har brug for i deres foder, af den årsag at det er alfa og omega i forhold til dyrenes velbefindende.

Hvis vi ser på kaninfoderet fra Burgess, så har det et højt fiberindhold, der giver to fordele, det ene er at kaninen så udnytter næringen i foderet bedst muligt, det andet er at det giver en god fordøjelse.

Marsvinefoderet er lavet med et højt indhold af c-vitamin, som et vigtigt, fordi marsvin ikke selv kan producere vitaminet i kroppen, og derfor har behov for at få det tilført, hvis det ikke sker, så kan du til syvende og sidst komme til at stå med et sygt dyr.

burgess excel

Det er forarbejdningen af foderet der gør forskellen

Burgess Excel er lavet specielt med dyret i tankerne, og kommer som en foderpille der er nem at håndtere, og som indeholder alt det din ven har brug for.

Pilleformen har desuden den fordel, at det sikrer at dit kæledyr får alle næringsstofferne ind, og ikke i stedet spiser de dele af foderet den foretrækker, og på den måde ikke får alt det den skal bruge.

Burgess dual care er en særlig variant der bør gives til dyr med særlige behov, det kan være du har et dyr der døjer med nedsat appetit, eller måske er det stresset, eller det skal komme sig efter en operation, hvor der skal noget ekstra til for at komme på højkant.

Burgess Excel er lavet af Burgess, som er et britisk fabrikat der laves på gårde for at sikre den højeste kvalitet og produktkvalitet til kunderne, og til dyrene.

Skal det være naturligt eller slankende?

Vil du gerne have at dyret skal spise så naturligt som muligt, og på den måde være tro mod sine naturlige tilbøjeligheder?

Det er der råd for, Burgess Excel kommer nemlig også i en naturlig blanding, som er et produkt der er lavet så dyret får en diæt der er så tæt på det den ville spise ude i naturen.

Helt konkret består blandingen af noget næringsrigt græs og ditto urter og andre planter, der gør at dyret finder det appetitligt at spise.

Hvis nu det sker at dit kæledyr bliver lidt overvægtigt, hvis nu det rører sig for lidt, eller har spist for meget, så kan du med god samvittighed byde din ven på et velsmagende men magert måltid, der sikrer mæthed, men også lethed med tiden.

Selve indkøbene af foderet kan ske på flere måder, du kan naturligvis bestille til levering, både til din egen dør, til en pakkeshop, eller til dit arbejde, men du kan også vælge at slå vejen forbi Herfølge hvor du kan få råd og vejledning, se varerne selv, og vurdere om det er noget for dig.