Hvordan holder man bedst en fest?

Skal du holde fest? Når først vennerne er inviteret og maden er klar kan det være en god idé at sørge for lidt underholdning, så festen bliver en aften man ikke glemmer. Her har vi lidt forslag hvordan du holder årets fest, ligegyldig om det kun er for de nærmeste venner, eller hele omgangskredsen.

Gør festen lidt livligere

Vi har alle sammen prøvet det, du kommer til en fest, og så sidder folk i hver deres hjørne og får ikke snakket sammen. Du sidder måske egentlig bare og tæller sekunderne til du kan tillade dig at tage hjem igen. Så hvordan sørger du for at din egen, eller kammeratens, fest ikke ender sådan? Der er selvfølgelig mange måder at gribe det an på; man kan lave en selskabsleg som “tegn og gæt”, “gæt og grimasser” eller lave en quiz. Man kunne spille ølspil som “jeg har aldrig”, “sandt eller falsk” eller “træmand”. Med en rundesang kan man sørge for folk kommer hinanden nær, eller hvis man har udstyret, karaoke. Afhængig af hvilken slags fest det er, og hvis budgettet er til det, kunne man også lave noget lidt livligere, for eksempel bestille et liveband eller et lapdance til dagens hovedperson.

Giv brud, brudgom eller fødselar et lapdance

Hos stripdanmark tilbydes nogle af de dygtigste og frækkeste dansere man kan finde i landet. Hvis man bestiller strip hos stripdanmark koster det ikke ekstra at få et lapdance med, og så kan man forkæle dagens hovedperson med en sjov og festlig overraskelse. Hvis man bestiller et lapdance får aftenens hovedperson ekstra opmærksomhed fra stripperen, og det giver altid festen et boost, og gør det ekstra sjovt og festligt. Det er nok ikke til familiefesten, at man skal bestille strip, men man kunne sagtens spice et polterabend eller en fødselsdag lidt op med et lapdance. Nogle venner mødes også til en hyggelig “loge-aften” hvor man kan vinde præmier, og her er et lapdance en oplagt førstepræmie. Festen bliver bare lidt sjovere med noget frisk underholdning.

Lapdance er vild og vovet underholdning

Mange vælger at bestille lapdance til polterabend og fødselsdage, og stripdanmark har et bredt udvalg af både mandlige og kvindelige strippere, der kan gøre aftenen lidt mere spændende, og helt sikkert sjovere. Det kan også være du holder en temafest, og her kan du selvfølgelig også vælge et kostume som stripperen skal have på, der passer til temaet. Der er dækning i hele landet, så ligegyldig hvor du befinder dig er det nemt at finde forholdsvis lokal underholdning, og gøre din fest helt uforglemmelig. Skulle der være mere end én gæst/vært der fortjener et lapdance, kan det selvfølgelig også arrangeres, det kunne jo være du kender et frisk værtspar, der synes det kunne være sjovt med et lapdance. Der er også mulighed for at få bodytequila, hvis du gerne vil komme stripperen lidt nærmere, så det er blevet gjort dejligt nemt at finde al slags underholdning samme sted. Hvis man har en frisk arbejdsplads, er der også mulighed for at gøre firmafesten lidt vildere, for eksempel kan du bestille topløs servering, det giver helt sikkert festen et frisk pust. Giv dig selv eller en ven en aften der er værd at huske, det fortjener alle at prøve mindst én gang i livet.