Hold en klimavenlig sommerferie i Søndervig

søndervig

I år er en oplagt mulighed for at udforske det danske landskab og prøve dig af med en klimavenlig sommerferie. Ingen flyveture, i stedet for kan du tage bilen til det fantastiske Vesterhav og genopdage Danmarks smukke natur. Det vil du ikke fortryde – her er der masser af sjove muligheder for hele familien. Det er dejligt at komme væk hjemmefra, og du kan finde dit andet hjem via sommerhusudlejning Søndervig.

Hvorfor Søndervig?

Søndervig er Vesterhavets perle, og her er der alt, hvad du skal bruge! Der er både supermarkeder, butikker, iskiosker og sandskulpturer. I Søndervig kan du også bowle samt spille golf.

I Søndervig og omegn er der masser af sommerhuse til udlejning. Se et udvalg af sommerhuse i Søndervig her. Selvom der er mange turister om sommeren, er sommerhusene spredt lidt ud, så du stadigvæk får fornemmelsen af at være i naturen. Og ved Vesterhavet er der altid plads.

Søndervig ligger også tæt ved Ringkøbing, som helt klart også er et besøg værd. Så med sommerhusudlejning i Sønderbiv kan du også se fjorden og gå en tur gennem den hyggelige by.

I Søndervig kan du både finde sommerhuse, som ligger helt tæt ned til havet, og nogle der ligger mere afsides i skovområder. Du kan finde sommerhuse med pools og mere primitive sommerhuse, alt efter hvad du og familien er ude efter. Så det er bestemt det værd at kigge nærmere på sommerhusudlejning i Søndervig.

søndervig sommerhus

Historiske Søndervig

I Søndervig finder du også de historiske bunkers fra 2. verdenskrig. Her byggede tyskerne deres bunkers, som dengang lå i klitterne. I dag ligger bunkerserne tætteremod havet, hvormed man tydeligt kan se, hvordan havet æder sig ind på landet.

Da Danmark blev besat, boede der kun 161 mennesker i Søndervig. Det var dengang en lille by, hvor beboerne på tæt hold, kunne følge med i tyskernes gøren og laden.

D. 5. maj overgav tyskerne ved bunkerserne sig fredeligt. Der var ellers et par tusinde soldater, men heldigvis var der ingen kamp.

Denne historie kan du opleve på tæt hold, hvis du ser på sommerhusudlejning i Søndervig.

Vesterhavet

Søndervig ligger lige ud til det fantastiske Vesterhav. Her er der rig mulighed for at slappe af, tage på stranden og gå ture.

Der er masser af sommerhuse til udlejning i Søndervig, så du har rig mulighed for at nyde din sommerferie her. Skynd dig at booke et sommerhus, da det bliver en travl sommer i år med eventuelle lukkede grænser.

Giv dig selv og familien et pusterum i det dejligste landskab i hele Danmark.

Søndervig har masser at byde på, da man er vant til turister og feriegæster. Her liver byen op om sommeren, og du kan få en tilnærmelsesvis eksotisk stemning, som hvis du var taget til Spanien eller de sydlige lande.

Samtidig kan du og familien slappe af i jeres helt eget sommerhus med pool, sauna eller et mindre hus, alt efter jeres behov. Her kan I dyrke naturen mere, samtidig med at I ikke er langt fra indkøbsmuligheder og andre aktiviteter.

Tag ud vestpå og få en vaskeægte klimavenlig ferie i det dejlige danske land.