Har du styr på din træning?

Fitness træning

Mange danskere ønsker at holde deres kroppe sunde. At sørge for man er i form, at spise sundt og have det godt i sin egen krop. Det er ting der efterhånden er blevet mere populære. Folk spejler sig i hinanden både i det virkelige liv og på de sociale medier, og i de seneste år er fitness, løb, crossfit og mange andre træningsformer blevet ganske almindelige blandet danskerne. Danskerne er blevet helt vilde med fitness, og der har aldrig været så meget fokus på at dyrke idræt i alle mulige former. Der dukker derudover ofte nye slags motion op. Et eksempel herpå kan være Reformertræning. Hvis du ønsker at læse mere om hvad reformer træning er, og om det muligvis kunne være noget for dig, ja så læs endelig med videre.

Hvad er reformer træning?

Du har måske læst om reformer træning online eller på de sociale medier, da det efterhånden har taget en del fart her de seneste år. Reformer træning er en træningsform, der foregår i et center. Du vil komme ind i et lokale med en del reformere. Reformeren er en slags glidende vogn, bestående af fjedre, stropper og en fodbarre. Træningen består i, at du glider på denne vogn og altså bruger din krop og alle forskellige muskelgrupper til at bevæge vognen. Modstanden når vognen bevæger sig, består altså af reformerens fjedre og din kropvægt. Dermed er din træning altså tilpasset dig selv, da din belastning baseres på din kropsvægt.

Hvad er specielt ved reformer træning?

Det specielle ved reformeren kommer af den dynamiske træningsform. På reformeren arbejder man både med styrke, smidighed, balance og meget mere. Det er altså en træningsform der er utroligt alsidig, og du er garanteret at alle store muskelgrupper vil blive trænet og tonet. Der vil til hver af dine reformer timer være en dygtig instruktør, og de vil guide dig igennem timen. Træningen varer 50 minutter, og hver gang vil du komme igennem forskellige øvelser, og du er sikker på at blive udfordret hver eneste gang.

En træning for hele familien

Ønsker du at træne med andre, ja så kan du passende tage din familie med til reformer træning. Du kan let tage en veninde, din søster, bror, mand eller måske barn med. Hvis dit barn er fyldt tolv år, ja så er det mere end velkommen til en svedig reformer time. Du kan derudover også, hvis du er ny mor, komme på et hold for mødre, og dermed have baby med til træning. Her er timen tilrettelagt til nye mødre, og baby kan lægge på tæppe eller en bænk ved siden af og hele tiden holde øje med dig. Du er altså garanteret sved på panden, lige gyldigt hvor du er i dit liv. Om du har den ny fødte med, junior på tolv år, din søster eller måske bare ønsker at træne selv, ja så er alt dette muligt. Du kan læse meget mere om reformer træning på linket øverst oppe, og du kan allerede i dag melde dig på dit første eller næste reformer trænings hold.