Giv dit soveværelse en praktisk indretning med natborde

natborde

Hvis du gerne vil have en praktisk indretning i dit soveværelse, kan natborde være en fremragende løsning. Med bordene har du mulighed for at opbevare flere forskellige ting. Du kan både placere tingene oven på natbordet eller inden i natbordet. Det kan eksempelvis være et vækkeur eller en lampe. Eller du kan lægge din mobil til opladning i en skuffe.

Hvis du overvejer at købe et natbord, kan du se det store sortiment her: https://hemmingseninterior.dk/collections/natborde

Sådan vælger du det rette natbord

Inden for natborde findes der næsten et uendeligt antal af forskellige materialer, farver og designs. Derfor kan det for nogen også virke næsten helt uoverskueligt at vælge det rette. Hvis du gerne vil have lidt hjælp til at vælge det rette sengebord, kan du med fordel overveje følgende elementer:

  • Størrelsen
  • Materialevalget
  • Farven
  • Designet
  • Funktionerne

Sådan finder du den rette størrelse natbord

Hvis du er i tvivl om, hvilket bord du skal vælge, kan du med fordel starte med at finde den rette størrelse. Måske ved du allerede, hvilken størrelse de skal være? Ellers kan du måle soveværelset op, så du får en idé om, hvor meget plads der er tilgængeligt.

Det rette materiale

Natborde bliver fremstillet i et utal af forskellige slags materialer. Derfor har du også rig mulighed for at vælge et materiale, der passer til netop dit soveværelse og de øvrige møbler derinde.

Hvis du derfor har en sengeramme, der eksempelvis er fremstillet af lyst træ, kan det skabe et fuldendt look, hvis dine borde er fremstillet af samme træsort.

Vælg en farve, der harmonerer med indretningen

Når du skal vælge en farve til dine natborde, er det også en god idé at kaste et blik på de eksisterende farver i soveværelset. Du kan både vælge en farve, der passer til de øvrige farver i rummet. Det vil skabe et flot sammenhængende udtryk.

Du kan også vælge en farve, der står i kontrast til de øvrige farver. Det vil helt klart skabe et flot blikfang i soveværelset.

Designet skal passe til soveværelsets indretningsstil

Sengeborde kommer i mange forskellige designs. Derfor kan du uden tvivl også finde et design, der appellerer til din personlige smag. Derudover bør designet naturligvis også passe til de øvrige møbler og den generelle indretningsstil i soveværelset.

Beslut dig for, hvilke funktioner sengebordet skal have

Når du gerne vil købe et natbord, skal du også tage stilling til, hvilke funktioner det skal have. Du skal blandt andet tage til stilling til, om natbordet skal have skuffer eller ej. Skuffer er en fantastisk opbevaringsmulighed til de ting, du ikke vil have stående fremme på selve sengebordet. Det kan eksempelvis være en tandbøjle eller en bog.

Hvis du gerne vil have skuffer i dit natbord, skal du også overveje, hvor mange skuffer du gerne vil have. Det kommer naturligvis helt an på, hvor mange ting du gerne vil opbevare. Det kan også komme an på designet. Måske passer det bedst til soveværelsets øvrige møbler, hvis dit natbord har et bestemt antal skuffer.