Find dit indre legebarn frem

børn leger med legetøj

Der er ikke noget som kvalitetslegetøj, der kan få en i godt humør. Det taler til alt det gode fra ens barndom, og det er bare lækkert at se, røre og sanse med. Der er mange forskellige slags legetøj af den type. Der kan både være tale om håndlavet trælegetøj, eller også kan det være Schleich. Schleich er en type legetøj, der er i rigtig fin kvalitet. De er meget livagtige, og så er de formgivet efter æstetiske principper. Det er altså legetøj, der både taler til øjet, til sanserne og til fantasien. Det er legetøj, der ofte kan gå i arv fra generation til generation. Netop fordi det er så tidløst og i god kvalitet. Den gode kvalitet viser sig i tyngden i hånden og den dejlige fornemmelse af materialet. Selvom det er i plastik, er det en plastik, der hviler godt i hånden.

Dyrene fra Schleich er gode til børnenes rollespil

Børn kan rigtig godt lide at lege med figurer, der har særlige karaktertræk og udspille scenarier inspireret fra deres hverdag. De kan godt lide at finde på nogle følelser og handlinger, som deres figurer så skal opleve. Det kan børn bruge timevis på. Hvis de vel at mærke har nogle interesserede voksne, der har lyst til at gå ind i den leg med dem. Det kan være hårdt for voksne at lege på den måde, fordi det er så uvant for dem. De har glemt, hvordan man leger. I dag handler rigtig meget af de voksnes hverdag om at have travlt, og det er ikke foreneligt med at lege. Derfor er det en øvelse i tålmodighed at lege med sit barn. Det kan være super svært. Men det er ikke desto mindre en god ting at lære. Livet kan have en tendens til at gå alt for hurtigt, og børn kan virkelig gøre det langsomt. Schleich kan være en nem indgangsvinkel til leg, da dyr kan være mere umiddelbare at lege med.

legetøjsfigurer af dyr

Den vilde natur er en værdi

Det er vigtigt at formidle en glæde til udelivet og til vores smukke natur til vores børn. Det kan være svært i den vestlige kultur, da den netop er rettet mod så mange indendørs aktiviteter. Men naturen virker healende på os. Det er der, mennesker kan lade op. Det er der, mennesket kommer tilbage til en tilstand af ro og harmoni fra tiden før det hæsblæsende senmoderne samfund. Schleich og andre lignende legetøj inspireret af naturen kan være en god indgangsvinkel til at lære om den natur, der omgiver os. Det kan være det, der får os til at snakke om de dyr, der findes. Det kan derfor være en lærerig og god oplevelse for barnet. Når barnet bliver ældre, kan de elskede dyr få nyt liv som pynt i vindueskarmen. Det er noget, som kan følge dit barn fra barndommen til voksenlivet. Det kan få nyt liv som en del af dine børnebørns legetøj. Schleich udmærker sig ved sin smukke og fine udformning.