Find det helt rigtige krøllejern 

Bruger du det rigtige krøllejern? Vasker du dit hår for tit? Dette er spørgsmål, som kan komme på spil, hvis du har svært ved at sætte dit hår. Det kan være en svær opgave at sætte sit hår fint. Uanset hvilket slags hår du har, er det ikke altid lige nemt at få det til at se flot ud og du tænker nok: Hvilket krøllejern skal jeg vælge? Derfor er det nogle punkter, du burde overveje. Udover at have god tålmodighed og øve dig kan nogle produkter og andre tips være med til at hjælpe dig med at sætte dit hår til perfektion.  

Tænk over dine hårprodukter  

Inden du begiver dig ud i at sætte dit hår, burde du overveje hvilke produkter, du bruger. Hvis du har fint og glat hår, skal du højest sandsynligt bruge andre produkter end dem med tykt og krøllet hår og omvendt. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilke produkter du bruger i dit hår. På den måde får dit hår den optimale pleje, hvilket gør det nemmere for dig at sætte dit hår, som du kan lide det. Det kan være en god ide at spørge en frisør om hjælp, så du sikrer dig, at du får de bedste produkter til din type hår.

Find en ordentlig hårbørste

Inden du sætter dit hår, kan det være en god ide at børste dit hår, så du undgår, at håret filtre, når du enten fletter det, bruger et krøllejern eller andet i samme stil. Dog er det ikke altid bedst at bruge den første børste, du finder i supermarkedet. Ligesom med hårprodukterne er det en god ide at finde en hårbørste, som passer til dit hår. Forskellige typer hår kræver både forskellige typer produkter og hårbørster.

Hvilket krøllejern skal jeg vælge?

Krøllejern findes i mange størrelser og former. Derfor kan det være, at du har spurgt dig selv, ”hvilket krøllejern skal jeg vælge?”. Svaret kommer an på, hvilket resultat du gerne vil opnå. Hvis du gerne vil have store og luftige krøller, burde du vælge et krøllejern med en stor diameter. Hvis du omvendt gerne vil have små proptrækkerkrøller, kan du vælge et krøllejern med en lille diameter. Sørg for at læse beskrivelsen af krøllejernet på boksen eller online, inden du køber det. På den måde kan du finde det krøllejern, som bedst vil opfylde dine ønsker.  

Beskyt dit hår

Når du enten benytter dig af et krøllejern, glattejern eller andre hårmaterialer, som bruger varme, er det vigtigt at du beskytter dit hår. Du kan købe produkter, som sørger for, at dit hår ikke tager meget skade, når du bruger varme i din håropsætning.

Yderligere kan du spørge en frisør til råds om, hvor ofte du burde vaske dit hår. Det er ikke altid at det er sundest for håret at blive vasket hver dag.

Det kan være en stor opgave at sætte sit hår, som man ønsker. Derfor er det en god ide at undersøge, hvordan du bedst kan tage dig af dit hår, når det kommer til opsætning og hårstyling.