Få sat gardiner op med hjælp fra gardinbussen

gardinbussen gardiner og persienner

Når vi flytter ind et nyt sted, kan der gå lang tid, før vi får sat gardiner op. Det er bare et udfordrende og irriterende arbejde, som det kunne være rart, kunne ske på nul komma fem. Hvis du ikke har hørt om gardinbussen, så er dette tilbud netop til dig, som gerne vil have det gjort nemt og effektivt. Du kan læse med her for at blive klogere på gardinbus.nu, som kan hjælpe dig med dine gardinproblemer.  

De kommer ud til dig 

Det vigtigste er næsten, at gardinbussen kommer ud til dig. Dette gør det meget nemmere for dig, da du blot skal sørge for at være hjemme, til gardinbussen kommer. Gardinbussen fungerer sådan, at de kommer ud til dig med gardinprøver, hvor du kan se prøverne i de værelser, hvor du skal have hængt gardiner op i.  

Dette er super smart, da du kan få en rigtig god idé om, hvorvidt det gældende gardin ville gøre sig godt på det værelse eller ej. Du har dermed rig mulighed for at vælge mellem forskellige farver og slags. Når du er kommet frem til en beslutning, så skal gardinerne måles op, hvilket gardinbussen vil gøre for dig.  

Derefter skal gardinerne syes til, og så bliver de sendt hjem til dig, når de er klar. Det er altså et utroligt nemt og lækkert koncept, som gør det meget nemt for dig. På den måde kan du også få råd til, hvad der vil fungere godt.  

Step by step 

Kort forklaret fungerer processen altså således: 

  1. Gardinbus.nu kommer ud til dig med en masse gardinprøver 
  1. Find de gardiner du kan lide 
  1. Gardinbussen måler gardiner op, så de passer til vinduesmålene 
  1. Gardinerne syes til 
  1. De bliver sendt hjem til dig 

Som du kan se, er det en super nem og hurtig proces. Det er rigtig godt, at du kan få lov til at se prøverne i dine værelser, da det giver et meget bedre billede af, hvilke gardiner vil passe ind. 

Hvorfor gardiner? 

Gardiner er til for forskellige ting. Det er både for at skærme for lyset, fx særligt i soveværelset når vi skal sove. Det er også, hvis solen skinner lige ind, når vi sidder med computeren på kontoret og skal arbejde. Derudover er gardiner blevet meget moderne. Det behøver ikke blot være persienner eller rullegardiner. De mere kreative og tunge stofgardiner er blevet meget populære, da de giver et særligt touch til din stue og din indretning.  

Gardiner kan også skabe farver og forskellige udtryk, og de betyder meget i et rum. De er praktiske, men helt klart også designmæssigt vigtige i indretningen. Dermed er det virkelig vigtigt at kunne få prøverne ud, så du kan danne dig et godt billede af, hvordan det vil være at have gardinerne hængende.  

Med gardinbussen kommer du hurtigt i gang, og så slipper du for nysgerrige blikke udefra eller en stærk sols stråler, der rammer dig lige i øjnene.