Få en fed oplevelse inden for medicin med Trymedics

Trymedics

Er du interesseret i medicin og lægevidenskab? Prøv dig ad med et ophold i Afrika med Trymedics! Trymedics tilbyder forskellige ophold inden for forskellige medicinrelaterede praktikforløb, som vil give dig minder og venskaber for livet! 

Vil du arbejde inden for medicin? 

Vil du være læge, sygeplejerske, tandlæge eller fysioterapeut? Så kan du få et autentisk indblik ind i arbejdet med et ophold med Trymedics. Baseret på den profession, som du er interesseret i, kan du følge en professionel i deres dagligdag på afrikansk hospital. Trymedics tilbyder ophold både i Tanzania og Uganda, så du kan opleve en masse spændende ting og en helt anderledes kultur.  

Som sabbatår  

Er du ikke startet på din videregående uddannelse, kan du stadigvæk tage på tur med Trymedics, så længe du er over 18 år. Det er en fantastisk måde at finde ud af, om arbejdet på et hospital er noget for dig; det kan give dig blod på tanden, så du kan føle dig sikker på din fremtid. Derudover er det skønt at have noget erfaring inde på området, når du så starter på dit studie. 

Som universitetsstuderende  

Er du allerede i gang med at læse? Hvis du er ved at læse til læge, sygeplejerske, tandlæge eller fysioterapeut, er det muligt at koordinere opholdet som en del af din undervisning som et praktikforløb imellem Trymedics og din uddannelsesinstitution. Opholdet er en fantastisk måde at udvide din sundhedsfaglige viden, da du vil få lov til at skygge de professionelle samt have en mentor inden for din valgte profession, som vil støtte dig både personligt og fagligt. 

Tag til Tanzania  

Den ene af de to mulige destinationer er den tanzaniske ø Zanzibar. Det er en varm og tropisk ø, der vil byde på smukke og unikke oplevelser hver dag. Der er nemlig mange forskellige ting, som du kan tilbringe din dag med, når du ikke er på hospitalet. Opholdet på Zanzibar byder på adskillige dagture, som vil være meget informative, lærerige og spændende, såsom en havsafari og en tur med delfiner, der sammen med flere andre ture, vil være inkluderet i din rejse. 

Oplev Uganda 

Det er også muligt at tage til Uganda, hvor du kan opleve landets sceniske natur og rige dyreliv. Der er mange aktiviteter, som du vil komme til at prøve, og som du aldrig vil glemme. Der vil blandt andet være en safari inkluderet i dit ophold, samt en tur til Nilen med mulighed for riverrafting, bungeejumping og meget mere. Derudover er der også aktiviteter, som ikke er inkluderet i opholdet, men som du kan vælge til; du kan komme på en rejse, du altid vil kunne huske. 

Forberedt på fremtiden  

Vil du prøve kræfter med en sundhedsfaglig arbejdsdag? Vil du opleve et autentisk hospitalsmiljø? Vil du lære noget nyt? Vil du have minder for livet? Så skal du tage med Trymedics på tur. Du vil få tætte venner blandt dine medrejsende, og du vil få karriererelevant erfaring til din fremtid; hvad mere kan man ønske sig som et ungt menneske i Danmark?