Få en bedre frokostordning og se en forbedring i dit liv 

Frokostordning

Lækker og sund mad gør ikke kun livet sjovere og mere spændende. Det gør også livet fuld af energi, at maden er energiholdig. Noget, alle mennesker burde være begejstrede for.   

Med en frokostordning, hvor bæredygtighed, sundhed og friske råvarer er på menuen, vil man som ansat i en virksomhed få mulighed for hver eneste dag at sætte tænderne i noget frisk og lækkert mad.   

Det vil med garanti få en indflydelse på dit arbejdsliv. De ting vi smider i munden, har unægtelig en enorm indflydelse på, den energi vi har i benene, og det smil vi har på læberne.   

Lækker mad som frynsegode  

Allerførst er en god frokostordning dog en frynsegode, som slår de fleste andre frynsegoder. Det er unægtelig sandt, at den ansatte i første omgang blot ønsker sig flere penge, når der skal forhandles en ny kontrakt.   

Hvis det ikke er muligt, går man videre til forskellige frynsegoder og andre fordele. Her kommer able ind og tilbyder en lækker frokostordning. Er det lige så værdifuldt for den ansatte som en lønforhøjelse? Nej – det synes den ansatte i hvert fald ikke.   

Men både for den ansatte som for arbejdsgiveren ligger der utrolig meget rationale bag at ville tilbyde en god frokostordning.   

Den ansatte får sig en lækker frokostordning og slipper for at skulle tæske sig selv igennem en trist madpakke, dag efter dag. Desuden får personen mere sund og energiholdig mad, som styrker arbejdsindsatsen.   

For arbejdsgiveren får denne gladere ansatte, mere effektfulde ansatte og til sidst men ikke mindst kan arbejdsgiveren jo også selv tage del i den lækre frokostordning.   

En sund hverdag  

I weekenden har vi som regel en smule mere tid for hånden. Her bliver det pludselig tid til at bruge flere timer på at besøge en lækker restaurant eller selv kokkererer til den store guldmedalje. I hverdagen er det billede helt anderledes.   

Derfor giver en frokostordning også mulighed for, at du kan komme ud af den triste skæbne, som hverdagens jag sætter din kost i.   

Frokostordningen kan sætte dine hænder frie til blot at skulle arbejde, blot at skulle være fokuseret på din beskæftigelse, samtidig med at du får serveret lækker mad, du har stor appetit efter.   

Et sundt liv starter og slutter ved middagsbordet, om det så er middagsbordet derhjemme eller i kantinen på arbejdet, er fuldstændig ligegyldigt.   

Energi til livet  

Vi tager desværre ofte for givet, at vores tilværelse bliver mere spændende at tage del i, hvis vi får en ordentlig kost. Ofte tænker vi, at der bare skal noget mad ind, som vi får energi af.   

Men den mad vi smider i munden, har ofte en masse utilsigtede konsekvenser for vores ve og vel, som vi ikke tænker over. Derfor vil det smarte selvfølgelig være, at spiser sundere i hverdagen, så kroppen får den fornødne energi og kan holde til et hårdt arbejdsliv.