Eye patches er det hurtige fix til huden under øjnene

eye patch

Står du tit foran spejlet og tænker, at du ofte har poser under øjnene, ser træt ud eller bare synes, at alderen måske vi sine lidt for tydelige tegn på huden under dine øjne, så bør du overveje at gøre brug af eye patches, der også kaldes øjenmasker på dansk. Det er masker, der lægges på den sarte hud under øjnene, og som går ind og fugter og giver næring til huden, så den friskes op og bliver sundere og mere ungdommelig. Eye patch siges at være koreansk hudpleje og er specielt udviklet til at bruges på huden lige under øjnene. Du skal finde øjenmasker, der er lavet og udviklet på naturlige ingredienser, så du ikke tilfører din hud noget, som måske i sidste ende kan skade din hud. De naturlige ingredienser går ind og arbejder med din hud og gør den sundere og mere spændstig. Derfor bør du kaste dig ud i øjenmasker eller eye patches, hvis du vil have det hurtige og effektive quick fix til poserne under øjnene.  

Gør øjenmasker til en fast del af din hverdag 

Eye patches og øjenmasker giver fuld valuta for pengene ganske hurtigt, hvis du bruger dem fast i dine daglige rutiner. Ved at bruge dem fast hver dag, kan de hurtigt gå ind og arbejde med den sarte hud, så du hurtigt kan se resultater af brugen af eye patches. Når du indfører brugen af øjenmasker i din hverdag og som en del af dine daglige rutiner, som formentligt blandt andet allerede rummer tandbørstning og måske andre rengøringsrutiner, der holder din hud ren og sund. Når eye patches er din er en del af dine faste rutiner, så vil det også være nemmere at huske at bruge dem, da de bliver helt naturligt integreret i din hver dag. Det vil gøre det nemmere at bruge dem og du vil opleve, at det slet ikke behøver at være hverken dyrt eller besværligt at gøre øjenmasker eller eye patches til en fast del af din dagligdag, hvorefter du hurtigt vil se de gode resultater og effekter ved brugen af det.  

Sådan bruges eye patch 

Før du går i gang med at bruge en eye patch, så er det ekstremt vigtigt, at du har renset din hud inden, så den er klar til at tage imod øjenmasken. Det kan både være med en simpel rensning af din hud, som du måske allerede har anvendt i mange år, men du kan også udbygge dine daglige rensnings processer, så du både har en overfladisk rensning og en dybere rensning, der går længere ned i huden og renser flere dele af huden.  

Når din hud er renset, så kan du tage øjenmasken forsigtigt op af æsken og placere dem under øjnene. Øjenmaskerne kan dog også anvendes andre steder i ansigtet, som for eksempel på bekymringsrynkerne eller på kinderne. Herefter skal du lade maskerne sidde i mindst 5 min før du igen tager dem af. Der kan dog være små variationer i fremgangsmetoderne alt efter produkt.