Det danske tøjbrand Lollys Laundry tordner frem

Lollys Laundry kjole

Hvis du er en af de danskere, der gerne vil støtte danske designere og købe danske produkter med dansk kvalitet, er det måske Lollys Laundry, du skal se nærmere på, næste gang du skal ud og forny garderoben. Det danske tøjbrand stormer frem i popularitet hos danske kvinder. I 2016 og 2017 modtog designeren bag brandet, Camilla Byriel, en pris som Gazellevinder. Dette er en pris, der udgives til iværksættere, der leverer imponerende resultater i deres virksomhed. Alt sammen grundet kundernes iver over de mange flotte Lollys Laundry kjoler og andre smarte styles. 

Tøj i høj kvalitet og til fornuftige priser 

Lollys Laundry er et mærke af dansk kvalitet. Samtidig er det et mærke til fornuftige priser. Visionen bag tøjbrandet er at skabe moderigtigt tøj i høj kvalitet, som alle har råd til. Og det, må man sige, er lykkedes. Den stigende efterspørgsel på Lollys Laundry kjoler og andre items fra tøjbrandet taler for sig selv.  

Derfor er modetøj fra Lollys Laundry populært 

Men hvad er det så, der er så specielt ved Lollys Laundry, ud over den gode kvalitet og de eftertragtede priser? Tøjmærket har sin helt egen stil, der afspejler Camilla Byriels personlige smag. Lollys Laundry byder på styles for enhver smag, så du nemt kan finde den helt rette Lollys Laundry kjole til dig. Tøjet er særlig kendt for at have et smart look med et råt strejf, samtidig med at det komplimenterer den kvindelige figur. Tøjet er behageligt at have på, uden det får et for casual look. 

Lollys Laundry er ikke bange for at bruge farver i kollektionerne. Her finder du prangende farver, dybe farver, pastelfarver og alt, hvad hjertet begærer. Vil du gerne hav et iøjnefaldende look, har du derfor rig mulighed for at finde outfittet der. Du kan naturligvis også finde simple og stilrene styles. Disse fungerer fint sammen med noget prangende – eksempelvis et par mørke leggins til et farverig kjole med print eller mønster.  

Du kan naturligvis også gå efter det stilede, simple look med et par smarte jeans og en flot skjorte med smukke, feminine detaljer og snit. Blonder og flæser går man aldrig galt i byen med. De kan pifte enhver simpel bluse eller skjorte op, så den får et mere festligt udtryk.  

Basis sortiment og flotte kollektioner  

Lollys Laundry byder både på et basis sortiment, der kan sammensættes på kryds og tværs eller sammen med dele fra diverse kollektioner, der udkommer. I kollektionerne finder du flotte, matchende sæt, hvilket er rigtig smart at købe, hvis du som så mange andre kender til følelsen af, at skabet er fuldt, men intet passer sammen. Dette problem kommer du ud over ved at købe matchende sæt.  

Til fest med en flot Lollys Laundry kjole på 

Skal du på en date, til fødselsdag, eller vil du blot gerne se lidt ekstra fin og feminin ud, kan du give den gas med en Lollys Laundry kjole.  Disse er typisk spækket med flotte mønstre og farver, og med unikke snit, der giver en blanding af et feminint og casual look, så kjolerne kan bruges til næsten enhver lejlighed.