Derfor skal du have en keyhanger med tryk og logo

Keyhanger med logo

Mangler du en keyhanger med tryk eller logo? En keyhanger med tryk eller dit firmas logo, er en god måde at gøre opmærksom på dit firma. Desuden kan meget lade sig gøre, når du skal designe din keyhanger til reklamebrug. Desuden kan en keyhanger med tryk være en god reklamegave – enten til dine medarbejdere eller at give væk til diverse konkurrencer eller som give-away på dine sociale medier.

Bestil flere keyhangers med tryk – og få en lavere stykpris

Flere producenter af keyhangers og reklamegaver, har faste leverandører og samarbejdspartnere. Det kan komme dig til fordel, fordi virksomheden kan forhandle lavere stykpriser og en højere kvalitet.  Ofte skal du dog være opmærksom på, at der kræves en minimumbestilling, inden produktionen kan startes.

Det kan være svært at vide, hvor mange keyhangers med tryk, du har brug for. Typisk er der nemlig rigtig mange virksomheder, brands og navne repræsenteret til de forskellige messer og konferencer. Her er det bedre at bestille flere keyhangers med tryk, end at stå og mangle en til de sidste 25 mennesker.

Du bør finde en leverandør af keyhangers med tryk, hvor prisen er konkurrencedygtig og overskuelig at regne ud. Her kan du f.eks. lede efter en listet pris for alle varianter. Du bør også sikre dig, at alle udgifter, afgifter og fragtomkostninger er indregnet i den pris, du får fremskaffet.

Ved at sætte krav til din leverandør af reklamegaver, slipper du for ubehagelige overraskelser, der kan være forbundet til produktion, tryk og levering af dine bestillinger.

En keyhanger med tryk kan sættes på ID-kortet

Mange store virksomheder og organisationer, bruger ID-kortet. Dette kort er kodes ind som en nøgle, der skal bruges, når medarbejderne skal ind eller ud af et nyt lokale. På den måde sikrer man, at det kun er medarbejderne, som har adgang til virksomheden eller organisationens lokaler.

Det kan dog være bøvlet for medarbejderne at få kortet op af lommen, hvis det ligger løst. Derfor kan det være en god idé at give medarbejderne en keyhanger. På den måde er ID-kortet let tilgængeligt rundt om halsen, eller medarbejderen kan have knappet det til ens bukser. Ud over dette er det ikke sikkert, at alle medarbejdere kender hinanden. Et synligt ID-kort gør det nemmere for medarbejdere at huske hinanden – og så slipper de for det akavede øjeblik, hvor de må indrømme, de ikke kan huske den nye kollegas navn.

Du kan bruge keyhangers med tryk til koncerter eller events

Keyhangers bruge ofte også til koncerter, festivaler og events. Her er der rigtig mange frivillige, og man kan udstyre det arbejdende personale med en keyhanger, som indeholder reklame for arrangementet. Desuden gør det det nemmere for deltagerne i eventet at se, hvem de skal gå til, når de har spørgsmål eller brug for hjælp.

Det arbejdende personale og de frivillige får også et bedre overblik over, hvem deres kollegaer er. Her kan du kombinere keyhangeren med en ID-kort, som nævnt ovenfor. Alt i alt kan keyhangers med tryk bruges til at skabe bedre overblik og mere reklame for dit brand eller din virksomhed.