Derfor skal du fremhæve dine øjenbryn

øjenbryn gel

Du lagde nok mærke til det, dengang trenden om fremhævede øjenbryn startede. I dag er det ikke rigtig en trend længere, men næsten en norm. Det er nemlig en stil, som rigtig mange mennesker følger. Men hvorfor er de markerede øjenbryn blevet så populære, og hvordan kan du fremhæve dine?

Tidligere trends

Det har tidligere været helt vildt populært med meget tynde øjenbryn. Det er for eksempel noget, man så i 90erne. Her ville man plukke sine øjenbryn, så de bare blev til en tynd streg. Hvis man markerede dem, blev det typisk med en enkelt tynd, lige linje. Nogle barberede endda deres øjenbryn af, og tegnede i stedet for selv et bryn i form af den nævnte tynde linje. Andre valgte at få tatoveret sådan en linje, så de altid kunne have de perfekte øjenbryn. I dag er tynde øjenbryn ikke særlig trendy længere; trenden om tynde øjenbryn er stort set blevet vendt på hovedet.

Nutidens stil

I dag er der fokus på at have forholdsvis tykke, mørke øjenbryn. Man markerer dem med ting såsom øjenbryn gel, der har lidt samme børste som en mascara, eller med en øjenbrynsblyant, hvor man imiterer hår med blyantens strejf. Der findes også mange andre produkter, og det er også blevet meget almindeligt at farve brynene. I dag gælder det nemlig om at have mørke bryn; helst en tone eller to mørkere end ens naturlige hårfarve, eller en del mørkere, hvis man har lyst hår. Du kan finde meget inspiration til det på internettet.

Fremhæv dine features

Hvis man dykker ned i, hvorfor de kraftige bryn egentlig er blevet populære, handler det i bund og grund om, hvad brynene fremhæver. Brynene bliver selvfølgelig i sig selv fremhævet, men ligeledes bliver andre dele af ansigtet. Det er for eksempel dine kindben, som også bliver fremhævet, og det er jo noget, der altid er eftertragtet. Samtidig danner brynene en meget flot ramme omkring øjnene, så de også bliver set og lagt mærke til. Der er kort sagt mange gode grunde til at fremhæve dine øjenbryn.

øjenbryn gel

Øjenbryn gel fra GOSH

Hvis du gerne vil fremhæve dine bryn, kan du gøre det med øjenbrynsprodukter fra GOSH. GOSH har adskillige produkter til øjenbrynene, hvoraf deres øjenbryn gel er iblandt de mest populære. De kommer i flere forskellige farvetoner, så du kan finde en farve, der passer til dig. Børsterne er fine, og det er også muligt at købe øjenbryn gel både med en gel, der farver, og en gel, der hjælper med at fastholde formen. Øjenbryn gel kan gøre en stor forskel, og det er nemt på dage, hvor du ikke har lyst til at have andet makeup på.

Gør dine bryn flotte

Du fremhæver mange gode ting med kraftige øjenbryn, så det kan være, at det er noget, du skal afprøve. Øjenbryn gel kan være en rigtig god idé, fordi det er nemt at vaske ud igen med lidt makeuprens. Du kan prøve en fra GOSH og se, om det er noget for dig.