Android smartwatches – en forlængelse af din mobil

Android smartwatch

Et Android smartwatch er en smartwatch, som er en forlængelse til din smartphone. Med denne tilføjelse slipper du for hele tiden at skulle tage din telefon på af tasken eller lommen, når du får notifikationer. I en smartwatch kan du nemlig have alle de samme apps, som der er i din telefon. Når du f.eks. får en besked på Facebook, en sms eller en mail, bliver du notificeret på din Android smartwatch.

En Android smartwatch har mange nye funktioner

De fleste nye smartwatches fra Android har en teknologi, der gør, at du f.eks. kan betale med uren eller boarde dit fly. Denne teknologi kaldes for NFC teknologi. Desuden har mange af urene indbygget sensorer som bl.a. et pedometer, gyroskop, accelerometer, pulsmåler osv. Dette gør, at du nemt kan følge dine sportsaktiviteter, kalorieforbrændingen og andre aktivitetsmål. Desuden har mange urene også en indbygget GPS, som giver dig mulighed for at følge din løbe rute via. uren.

Hvordan vælger du den rigtige Android smartwatch?

Det kan være svært og uoverskueligt at vælge din nye smartwatch. Her skal du både tage stilling til brand, funktioner og specifikationer ved uret. Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal lede efter. Desuden kan det være svært at forstå både ord og betegnelser for disse funktioner. Mange webshops har dog udarbejdet guides til dette. Desuden kan du altid kontakte kundeservice, så du ikke køber en smartwatch, som ikke kunne, hvad du troede alligevel.

Der findes både Android smartwatches i value for money kategorien, prisbillige modeller eller modeller, der er gode til førstegangs-brugeren. Der findes rigtig mange brands og modeller, så du skal nok kunne finde en model, der passer til lige netop dig.

Er der forskel på smartwatchs til herre og damer?

Det eneste, der adskiller smartwatches til mænd og kvinder, er designet, farverne og størrelserne. Alle smartwatches er ens, når det kommer til funktionerne og mulighederne. Når du skal vælge en smartwatch til kvinder, skal du særligt kigge på størrelsen af uret. Mange kvinder ønsker ikke, at en smartwatch er alt for stort i forhold til håndleddet. Her kan du med fordel måle dit håndled, så du ved, hvilke dimensioner du skal kigge efter, når du skal beslutte dig for et ur.

Generelt er mange smartwatches dog unisex. De er beregnet til, og kan benyttes af både mænd og kvinder. Ofte opdeles de dog i kategorier som smartwatch til kvinder og smartwatch til mænd. Dette gøres for, at det er nemmere for dig som kunde at indskrænke mulighederne.

Findes der smartwatches til børn?

Du kan nemt finde en Android smartwatch til børn. Det er en god julegave eller fødselsdagsgave. Ofte gør en smartwatch med f.eks. skridttæller det også sjovere for børn at gå de anbefalede 10.000 skridt om dagen. Her kan de nemlig selv følge med i, hvor meget de har gået – og hvor meget de mangler. Desuden er det nemt at finde gode løsninger til simkort til gps ure til børn. Derfor er en Android smartwatch den ideelle gave til dit barn.