3 nemme løsninger til at få mere plads inde i stuen

konsolbord

Roder det lidt for meget inde i din stue? Har du lidt svært ved at finde plads til alle sine ting? I denne artikel får nogle hurtige gode råd til, hvordan du på nemme måde finder frem til mere plads inde i stuen.

Skift konsolbordet ud med en med megen plads

Det kan først og fremmest være en god idé at kigge lidt nærmere på dit konsolbord.  Er det en model, hvor du har masser af plads? Eller er det meget bart og har du ikke meget hyldeplads på denne? Hvis du har rigtig mange ting inde i stuen, så kan det være en god ide at vælge konsolborde, hvor der er meget mere plads til at gemme tingene.

Du kan eventuelt tage et kig på https://www.esfurniture.dk/shop/konsolborde-39c1.html for at finde frem til dit næste konsolbord. Herunder kan du se rigtig mange forskellige modeller af konsolborde og du vil med garanti kunne finde en, som passer ret godt ind i din boligindretning derhjemme. Det er naturligvis vigtigt at sørge for, at dit nye konsolbord passer godt ind i de møbler, du allerede har i stuen.

Fordelen ved at købe sådan et konsolbord på nettet er naturligvis, at den dermed ofte kan blive leveret direkte til døren. Og ofte kan du endda få det lidt billigere. Det er altså en win-win situation, når du køber ting på nettet.

Skjult plads i pufs og skamler

Du har også mulighed for at skabe lidt mere plads ved at anskaffe dig helt særlige pufs og skamler, hvor der er skjult plads i disse. I dag er der kommet rigtig mange smarte modeller frem af dette. Det kan være en rigtig god mulighed for dig, som ikke vil have et rodet look i din stue.

Der er nogle der godt kan lide at have et mere bart look i deres boligindretning og hvis du er sådan en person, så er det helt præcis sådanne skamler, som du skal have fat på. Disse kan du blandt andet også købe hjem på nettet. Det kan muligvis være lidt nemmere at finde frem til de rette modeller, når du køber dem på nettet. Her har du nemlig ofte en del flere muligheder at vælge imellem.

Vitrineskab til pyntegenstandene

Til sidst er der ofte alle de pyntegenstande, som man har opsamlet sig gennem årene. Det kan eventuelt være til din fordel at købe et vitrineskab, hvor du kan sætte dem alle sammen ind i. På den måde er de også godt beskyttet.

Og det kan samtidig være rigtig rart at have sådan et vitrineskab, hvor du sætter alle dine dekorationsting ind i. På den måde er de lidt mere udstillede, og du giver dem en helt særlig plads frem for at gemme dem væk henne på hjørnebordet.

Sådanne vitrineskabe har det med at være lavet i nogle meget gammeldags stile. Men du kan nu også få dem i nogle meget moderne stilarter. Det er dog nemmere at få fat på det på nettet.